Kuhnia.bg - Обзавеждане за кухня - кухненски мебели, уреди за вграждане, бяла техника, проектиране...

MTEL 0886 050 111
VIVACOM 0879 841 825

За нас

Мебелна фирма „СТЕЛЛА - 97” е създадена през 1997 във Велинград.

Дейността и е специализирана в проектирането и производството на мебели. За дългогодишното си присъствие на пазара, фирма „СТЕЛЛА - 97” се е утвърдила като една от водещите в бранша. Модерната база и висококачествената продукция покриват всички европейски стандарти. В производственият процес са внедрени най-новите технологии.

Цеховете са оборудвани с модерни, компютъризирани машини. Специалистите – проектанти и дизайнери, разработват и предлагат проекти, отговарящи на поставените изисквания. Фирмата участва ежегодно в изложенията на мебелното производство в страната и чужбина. Проявеният интерес към продукцията на фирма „СТЕЛЛА - 97” дава самочувствие и увереност на целия екип, който, освен индивидуалните поръчки и серийното производство, е изпълнил и над 60 мащабни хотелски проекта, включващи пълния цикъл - от вземането на размерите до доставката и монтажа на обзавеждането в страните България, Франция, Гърция, Англия, Германия и Холандия.

Произведените мебели са удобни, функционални, красиви със собствен стил.

Гамата от продукти, с които се работи е изключително разнообразна. Мебелна фирма „СТЕЛЛА - 97” предлага различни модели дръжки, практични и висококачествени механизми, нестандартни и оригинални осветителни тела. Работи с масивна дървесина, ламинирани и фурнировани ПДЧ, МДФ, термо плотове на „Кроношпан,”Шелман”, „Егер”, „Кайндьл”, HPL с много високо качество.Copyright © 2009 - 2018 - Всички права запазени

Изграждане и поддръжка от Eurocoders

econt