Безплатна 15 минутна консултация. Запази час сега!Консултация с дизайнер

Проектиране и изработка на класически кухни по поръчка

Допълнителни филтри

Кухни по поръчка

Ако има начин, чрез който категорично да изразите любовта си към дома и кухнята, то това безспорно е създаването на индивидуален проект.

Индивидуалните проекти са персонализиран подход към обзавеждането на това така важно помещение от дома – при тях изцяло съобразяваме размера и архитектурните специфики на помещението, осланяме се на личностните ви предпочитания относно стиловете, цветовете и материалите и съумяваме да създадем едно приказно произведение на изкуството, което да бъде изящно, удобно и функционално.

⭐ Рейтинг: 5.0 / 5.0
⭐ Какво предлагаме: Кухни по поръчка
⭐ Материали Висококачествени МДФ, ПДЧ, Масив
⭐ Консултация: 15мин. Безплатна
⭐ Услуги: Дизайн, Проектиране, Изработка
⭐ Магазин Кухненско обзавеждане

Как създаваме кухня по поръчка?

Единственото съдействие от ваша страна касае предоставянето на ориентировъчни размери на помещението. Споделете ни какво харесвате, покажете ни кухни, които ви карат да мечтаете и ви вдъхновяват. Останалото оставете на нас – екипът на Kuhnia.bg влага професионализъм и старание в изграждането на най-добрите идеи за вас. На разположение сме за 15-минутна безплатна консултация, където ще получите подробна информация.

Защо да изберете кухня по индивидуален проект?

Ако държите на уникалността в дизайна, то определено кухните по поръчка са точното решение за вас. Вземете дейно участие в избора на материали, цветове и дизайнерски стилове – категорично бъдещата ви кухня ще бъде единствена по рода си и ще отразява напълно вашия собствен естетически вкус. Кухнята по поръчка позволява съчетаването й с останалия интериор от жилището. Направата й резонира категорично с вижданията и желанията на клиента и от гледна точка на визията, и от страна на функционалността и удобството на използване.

Защо Kuhnia.bg?

Нашите дизайнери с радост ще откликнат на всички ваши желания. Екипът ни предоставя възможност за консултации както в студиото ни в гр.София, така и онлайн. Ние създаваме кухня, опирайки се на вашите идеи и изисквания, след което предоставяме проекта за одобрение от ваша страна. С взаимни усилия съчетаваме множество варианти на цветове, модели и материали до достигането на кухнята на мечтите ви.

Екипът на Kuhnia.bg изработва кухнята ви, транспортира я до дома ви във всяка точка на страната и я монтира. Вярваме в затворения производствен цикъл и считаме, че така значително улесняваме своите клиенти.

В интернет магазина ни откривате богат асортимент от уреди, мивки, смесители и кухненски аксесоари, които брилянтно да впишете в проекта на бъдещата си кухня.

Подходът към всяка създадена от нас кухня е изпълнен с любов, внимание към детайла и старание. Разчитайте на нас – за нас е удоволствие да участваме в интериора на дома ви!

Нашите продукти виж повече

Top
0