Безплатна 15 минутна консултация. Запази час сега!Консултация с дизайнер

DesignTO - ТОРОНТО

ДАТА: 19 май 2020 | МЯСТО: ТОРОНТО

DesignTO или познат още като Toronto Design Offsite Festival прави първото си издание през 2011 година едва със 7 събития и изложения. От тогава фестивалът нараства значително, за да достигне до 100+ проекта всяка година, правейки събитието най-голямото такова за дизайн в Торонто и цяла Канада. Над 8 години създателите приветстват половин милион участници, и работят с над 3000 художници и дизайнери, култивирайки силна творческа общност.

Влизайки в своята 9-та година, фестивалът превръща Торонто в център за творчество, премествайки дизайна и изкуството от студиото, в градската сфера, обединявайки хората, за да отпразнуват съвременната култура. DesignTO предоставя възможности за възникващи таланти и ангажират общността с изключителни и достъпни публични програми. През януари 2018 г. във фестивалът пряко участват 800+ художници и дизайнери, 140K+ посетители, 95+ милиона медии. 

Мисия: 
Да изгражда процъфтяваща общност чрез дизайна и за дизайна. DesignTO правят това, като си сътрудничат с дизайнери, артисти, правителствени партньори, медии, асоциации и местни фирми, за да изградят здрава и гъвкава платформа за представяне и говорене за съвременен дизайн, работейки за преодоляване на пропастта между дизайна и общността. Петгодишната визия на фестивала е да бъде водещ международен фестивал в челните редици на независимия дизайн.

Следващото издание на DesignTO ще започне от 17-ти януари и ще продължи до 26-ти януари 2020 година. 

Свързани Събития виж повече

виж всички

Нашите продукти виж повече

Top
0