Безплатна 15 минутна консултация. Запази час сега!Консултация с дизайнер

Modernism Week - ПАЛМ СПРИНГС, КАЛИФОРНИЯ

ДАТА: 19 май 2020 | МЯСТО: ПАЛМ СПРИНГС, КАЛИФОРНИЯ

Modernism Week прави първото си издание през 2006 година, когато група дизайнери и архитекти от Палм Спрингс решават да последват примера на Palm Springs Modernism Show & Sale и годишния симпозиум, организиран от занимаващите се с архитектура и дизайн в Арт музея на града. Тези ентусиасти създават събитието през февруари, което да покаже на света модерната архитекура от средата на века на Палм Спрингс. Това е и основната мисия на неправителствената организация, както и да покажат съвременното мислене в тези области, както и да насърчат образованието, съхранението и устойчивостта на модерния живот в града.

Modernism Week се провежда всяка година през февруари, като събитие отдаващо чест на съвременния дизайн от средата на века, архитектурата, изкуството, модата и културата на Палм Спрингс, а през седмицата се провеждат над 350 събития, от които Modernism Show & Sale, Signature Home Tours, излъчване на филми, лекции, нощни партита, музика на живо, модни събития и много други.

В допълнение на това, през октомври се провежда „Есенна предварителна седмица“, където партньорските организации се събират, за да направят „мини-Modernism Week“, който да даде началото на активния социален и развлекателен сезон в града.

 

Следващи събития:
17 – 20 октомври 2019 – Палм Спрингс, Калифорния

Свързани Събития виж повече

виж всички

Нашите продукти виж повече

Top
0