Безплатна 15 минутна консултация. Запази час сега!Консултация с дизайнер

Stockholm Design Week - Стокхолм

ДАТА: 19 май 2020 | МЯСТО: Стокхолм

Stockholm Furniture & Light Fair е инициатор на Stockholm Design Week, която се провежда за първи път през 2002 г. Те искат панаира в Стокхолм да бъде място за купувачи, архитекти, дизайнери и журналисти за една седмица през февруари. 

Stockholm Design Week се провежда на различни места в града - от галерии и шоуруми до вечерни партита, срещи след панаира, откриване на коктейли, музеи и културни институции. Всеки, който е свързан със скандинавския дизайн или се интересува от него, се среща с нови партньори и познати, тръгвайки си с нови идеи, контакти и много вдъхновение.

През 2018 започва нова инициатива - Summer Design Week, която се провежда през август. Организирана заедно с Formex, водещата скандинавска арена за интериорен дизайн, Summer Design Week представя вдъхновяващи събития и изложби, насърчаващи дизайна. Седмица, в която заинтересовани от дизайна хора, живеещи и посещаващи Стокхолм се срещат и обменят идеи. По това време в Стокхолм се случват различни дизайнерски събития, откривания, семинари, вечерни партита и коктейли. 

През 2019 Summer Design Week ще се проведе от 19-ти до 25-ти август. 

Свързани Събития виж повече

виж всички

Нашите продукти виж повече

Top
0