Бяла ретро кухня Виолета

Първото, което направихме за дизайна на тази кухня бе да разпределим пространството в 3 части, за да оползотворим цялото място, което ни бе предоставено, като по този начин спазваме принципа на работния триъгълник.

Решихме, че ретро визията ще е най-ясно изразена при вратичките от МДФ, които са с прави изчистени фризове и матово покритие. На горния ред излязохме от стереотипите и направихме горната и долната част на вратичките по различен начин като долната е със стъкло и фини шпросни по диагонал.

Под горните шкафове от едната страна добавихме малко рафтче за подправки, а от другата елемент с кукички, на които могат да се закачват чаши, а в друг случай и прибори, които използвате по-често и могат да бъдат закачени. Цялостният изглед завършихме с гръб на райе.

За да добавим повече ретро усещане добавихме декоративни бленди и специални елементи на цокъла, които да допринесат за естетичния вид на кухнята. Не пропуснахме и корнизите над горния ред, които са типични за този стил.

И тъй като знаем, че няма нищо по-хубаво от чаша хубаво вино след вечеря, добавихме витрина за вино, вградена в острова, а към самия него добавихме два стола, които да съответстват на цялата визия на помещението.

Не ви харесват избраните цветове? Помислили сме и за това и ви предлагаме голям избор от различни цветове и материали.

Характеристики

МАТЕРИАЛИ:
МДФ мат
ЦВЕТОВИ РЕШЕНИЯ:
Бяло, Дървесно - светло
Изпрати запитване

Запитване за проект “Бяла ретро кухня Виолета”

Подобни проекти

Top
0