Класическа кухня Аида в салвия и бяло

За тази класическа кухня избрахме да бъде в цветовете слонова кост, бяло и салвия, постигайки свеж резултат. Прииска ни се да пием кафето си всяка сутрин в такава обстановка.

За острова използвахме МДФ, боядисан в цвят салвия, а за самата кухня фурнирован МДФ, байцван в цвят слонова кост. Двата цвята се допълват прекрасно с използвания като акцент фурнирован МДФ в тъмно кафяво, където може да поставяте прибори, които да достигате лесно или дори книги с рецепти.

Решихме да добавим усещане за лукс, затова плота е от естествен мрамор, а гърбът е направен от малки плочки, които се съчетават красиво с вертикалните ивици на вратичките.

Класическото усещане е допълнено от римсата, която е над горния ред и блендата под него, която повтаря детайла от вратичките. Същите тези ивици украсяват и шкафовете на кухненския остров като по този начин внасят чувство за завършеност.

Витрините са с тънки шпросни, наподобяващи прозорец, а кранът на мивката е издържан в цвят, който си подхожда с цвета на острова.

Характеристики

МАТЕРИАЛИ:
МДФ мат
ЦВЕТОВИ РЕШЕНИЯ:
Салвия, Бяло, Дървесно - тъмно
Изпрати запитване

Запитване за проект “Класическа кухня Аида в салвия и бяло”

Подобни проекти

Top
0