Ретро кухня Даяна в синьо и естествен дъб

Направихме ретро кухня Даяна с голямо внимание към детайла, мислейки за модерната домакиня! 

Помислихме какво би било удобно за нас, затова и се спряхме на долен ред, изработен от МДФ. И макар да може да бъде само с матово покритие, му добавихме специалния финиш Кадифе, който е приятен на допир и внася допълнително усещане за уют. 

Комбинирахме това с горен ред от масивно дърво. Него решихме да състарим, като избрахме той да бъде в бяло, но обработен с патина, цветът може да бъде различен. По избор може да се протрие повече за още по-състарен ефект. 

За правилно разпределение на пространството добавихме и елементи под горния ред, на които да съхранявате чашите за вино и бренди. Изработихме ги от дъб, както и плота отстрани и подносите в долния ред, които лесно се превръщат в помощници при сервиране.

Искахме да добавим и допълнителен декоративен елемент, който да разчупи обстановката, затова поставихме римса над горния ред. Според предпочитанията ви тя може да бъде по-опростена или с повече детайли. А за да постигнем цялостен ефект елементите на цокъла отдолу имат извивки, свързани с римсата. 

Ретро визията постигнахме с помощта на вратички с фризове. Така усетихме кухнята по-уютна, а и знаем, че всички обичат да се чувстват добре у дома.

Характеристики

МАТЕРИАЛИ:
Масив, МДФ мат
ЦВЕТОВИ РЕШЕНИЯ:
Бяло, Слонова кост, Синьо, Дървесно - светло
Изпрати запитване

Запитване за проект “Ретро кухня Даяна в синьо и естествен дъб”

Подобни проекти

Top
0