Design Shanghai с най-успешното издание до момента

Design Shanghai с най-успешното издание до момента

Design Shanghai 2018 бе най-успешното издание на изложението до момента според неговите организатори. За 4 дни изложението успя да събере 67,096 посетители, което е рекорд за тях.

След като бързо се утвърди като едно от най-важните събития в света, Design Shanghai създаде прецедент в развиващата се азиатска общност в Азия. Тазгодишното шоу беше най-голямото и най-доброто – с увеличаването на общото пространство до 25 000 квадратни метра, построявайки две масивни структурни палатки, както и това, че всяка зала предлагаше платформа за изцяло нова област от дизайна.

Постоянно заемайки ново пространство, панаирът представя над 400 водещи международни и китайски компании, галерии, и дизайнери от над 30 различни страни в 5 отличителни дизайнерски зали. Бидейки уникална платформа за изграждане на мрежа от най-влиятелните архитекти, интериорни дизайнери и строителни предприемачи, на Design Shanghai 2018 лидерите в индустрията представиха иновативните си продукти стартирайки над 1000 нови продукта, проведоха се 50 семинара и лекции, 4 прогнозни дизайнерски тенденции, 20 поръчкови инсталации, раздадоха се 3 международни награди за дизайн и се проведоха ексклузивни мрежови събития. Междувременно бе организирана програмата Hosted Buyer с цел подобряване на бизнес връзките между купувачите и изложителите в шоуто.

Радваме се на успеха на Design Shanghai 2018, а това издание доказа, че шоуто е достигнало до ново ниво на зрялост. 5 години по-късно Design Shanghai се утвърди като най-доброто и най-голямото събитие за дизайн в Азия, факт, потвърден от рекордния брой посетители и участници, от изложители, партньори и поддръжници, както и огромния ентусиазъм от страна на медиите. Бихме искали да благодарим на всички участници за непрекъснатата им подкрепа към нас. Ще продължаваме да се стараем да предоставяме най-добрата платформа за представяне на най-доброто от дизайна.“, казва Жуо Тан, директор на Design Shanghai.

Следващото 6-то издание на изложението ще се състои от 6-ти до 9-ти март 2019 година.

Снимки: Design Shanghai

0 Коментар

Login with