Съчетаване на градски стил и природни елементи - хармонично сливане на живота в града и зелените нюанси

Съчетаване на градски стил и природни елементи - хармонично сливане на живота в града и зелените нюанси

В днешния забързан свят градският живот е свързан с модерни материали, елегантен дизайн и динамичен начин на живот. Но какво ще стане, ако съчетаем успокояващите елементи на природата в този градски микс? 


Задачата ни беше безпроблемно да слеем градския стил със свежите земни тонове на природата. Нека разкрием още от историята зад този проект и детайлите, които вдъхновиха нашия екип.

Намиране на перфектния баланс

Ключът към постигането на хармония се крие именно в балансираното съчетаване. Чрез използването на естествени материали като дърво, мрамор и зеленина във вашия интериор, без усилие ще създадете топла и приветлива атмосфера, която ви свързва с природата.

Главният герой - тъмночервените тухли

Във всеки проект от съществено значение е главният акцент и този път това бяха тъмночервените тухли. Прекарахме много време, докато намерим правилната текстура и цвят, след което нашият екип ги постави тухла по тухла. 

 

Предизвикателство: Трансформиране на вече съществуващ апартамент

Създаването на нещо ново често означава изправяне пред предизвикателства.  Нашата задача бе да извършим цялостен ремонт на съществуващ апартамент, превръщайки го в дом.  С желание и креативност като движеща сила, ние поехме по пътя на трансформацията, вдъхвайки нов живот във всяко кътче на жилището.

Подът беше направен преди да започнем работа с жилището. Нашите дизайнери съобразиха интериорния проект с вече изпълнения под, за да избегнат допълнителни разходи и да не надвишат бюджета на проекта. Това бе важно, тъй като ни позволи да изградим уютно и стилно пространство, без да оскъпяваме допълнително ремонта.

Сред предизвикателствата, с които се справихме, беше и необходимостта да затворим прозорец, който се намираше зад композицията с телевизора. Екипът ни изцяло пренареди апартамента.

 

Проектиране на функционално пространство за любителите на кулинарията

Наш основен приоритет бе да създадем кухня, която предлага оптималното разположение на кухненските уреди и местата за съхранение. Тъй като клиентът ни прекарва значително време в кухнята, се стремяхме да осигурим лесен достъп до всичко необходимо.  

Превръщане на идеите в реалност

Визуализирането на този апартамент беше едно вълнуващо творческо пътешествие. Нашата мисия беше да превърнем вдъхновението и идеите на клиента в конкретни, реалистични визии, които да му дадат ясна представа за бъдещия му дом. От прецизното поставяне на мебелите до избора на цветове и материали, всеки елемент от интериора бе внимателно обмислен и представен, за да оживи желанията на клиента.

В следващата ни статия ще ви разкажем за проектирането и изпълнението на спалнята и домашния офис.

 

 

0 Коментар

Login with