Ново изложение Design China през септември

Ново изложение Design China през септември

След все по-големия успех на изложението Design Shanghai, организаторите му Media 10 China поемат следващата голяма стъпка, организирайки Design China в сърцето на китайската общност – Пекин! Това още по-голямо изложение ще се състои от 20-ти до 23-ти септември тази година в националния селскостопански изложбен център в Пекин.

„Щастливи сме да обявим стартирането на Design China в Пекин. Шоуто ще бъде първото наистина международно търговско събитие в Пекин. И тук ще запазим високия стандарт и глобалните перспективи, които винаги сме постигнали в Design Shanghai, като полагаме усилия да представим на посетителите повече международни водещи дизайнерски марки, галерии и независими дизайнери.“, сподели Майк Динан, главен управител на Media 10 China.

Майк Динан вярва, че голямата дизайнерска международна общност в Пекин и околните зони ще донесе нов стил на новопоявилото се изложение.

Жуо Тан, който е изложбения директор на Design Shanghai и Design China споделя: „Петото издание на Design Shanghai е важно събитие, с огромна положителна обратна връзка от изложителите, посетителите и медиите. Design China ще споделя същия формат на събитията с 5 секции, включващи Contemporary, Classic & Luxury, Collectibles, Kitchen & Bathroom и Workplace. В Пекин има повече от 250 хиляди международни и местни студиа за архитектура и интериорен дизайн и е най-големия клъстер на дизайнери в Китай. Стабилният растеж на БВП и бързото развитие на дизайнерските индустрии в Пекин и околните райони осигуряват масовия потенциален пазар. Ето защо приехме поканата да започнем изложението Design China в Пекин по време на Международната дизайнерска седмица в Пекин тази година.“

Уанг Юдонг, изпълнителен директор на Пекинската международна дизайнерска седмица споделя, че събитието ще подобри комуникацията и взаимодействието в дизайнерската индустрия, което е от голяма важност за споделянето на дизайнерските ресурси и оформянето на пазара за архитектурен и интериорен дизайн и свързване на градските иновации в дългосрочен план.

 

0 Коментар

Login with