Новото издание Imm Кьолн 2019

Новото издание Imm Кьолн 2019

Предстоящото издание на imm Кьолн ще се състои от 14-ти до 20-ти януари 2019 година. Вече 75% от пространството за изложението е заето от изложители, а 70% от тях не са от Германия. С толкова различни посетители от Източна Европа и чуждестранните пазари, изгледът на изложението бидейки едновременно шоурум за интериорните скаути и място за търговия, дава възможности като никое друго изложение по света, споделя Матиас Полман, вицепрезидент на търговското панаирно управление на Koelnmesse. „Убеден съм, че през следващата година ще видим увеличение на търговските посетители от около 10%, което допълнително ще подчертае бизнес аспекта на панаира“, споделя още той.

През 2019 г. зала 11 ще бъде трансформирана в Pure Atmospheres като част от концептуалното развитие на сегмента "Pure design". Новата посока означава още повече вдъхновение и емоция, съчетани с по-силен бизнес фокус. "Вярваме, че името отразява много добре същността на залата и това е нещо, което в бъдеще искаме да подчертаем много по-силно с нашата творческа концепция", казва Дик Спиренбург, творчески директор на imm cologne.

Както всяка втора година и през 2019 главна част от изложението ще заеме и LivingKitchen – ключова част от представянето на международния пазар на кухни. Това е важна платформа за пазара на кухни в Германия и организаторите на imm Кьолн отделят голямо внимание за приготовлението на формата. До момента са регистрирани 161 компании от 22 различни държави. LivingKitchen е единственото събитие, което съчетава абсолютно всичко, което се предлага от кухненската индустрия на едно място. Това е мястото, където водещите международни марки ще представят решаващи тенденции, вълнуващи идеи и вдъхновяващи продукти.

Всичко това означава, че от 14 до 20 януари 2019 г. Кьолн ще бъде тренд барометър за международния свят на обзавеждането. Посетителите и медиите могат да очакват много интересни компании и вълнуващи продуктови иновации.

Сайт Imm Кьолн 
Living Kitchen
Снимки: imm Cologne

0 Коментар

Login with