Следващото издание на CES 2019 е през януари

Следващото издание на CES 2019 е през януари

Новото издание на изложението CES 2019 ще се проведе от 8 до 11 януари 2019 в Лас Вегас, САЩ. И този път събитието се очаква да е на висота и да събере на едно място иноватори от всякакви технологични сфери. Обхващайки 11 официални местоположения, CES се разполага на 2.5 милиона квадратни метра свободни за изложителите, които са представени в 24 продуктови категории.

  

От големи технологични гиганти до иновативни старт-ъпи, големи и малки компании от всички индустрии посещават CES, за да представят последните иновации на световния пазар. Изложителите представят продукти от всички аспекти на техниката, от аудио технологиите, превозните средства, безжични и безпилотни техники, разширени и виртуални реалности, 3D печат, сензорни технологии и др. Производителите, разработчиците и доставчиците се събират на CES не само да покажат на света променящи играта технологии, но и да изградят силни бизнес отношения с нови и съществуващи индустрии.

Първото CES изложение в далечната 1967 година се е състояло с 250 изложителя и 17500 присъстващи в Ню Йорк, като от тогава досега е пораснало над 10 пъти и сега обхваща както традиционни, така и не традиционни индустрии.

Основните локации са разделени на три групи – Tech East, Tech West и Tech South. В Tech East ще може да намерите иновации в аудио технологиите, дроновете, игрите, разширените и виртуални реалности, както и технологиите за автомобили, безжично управление и др.

В Tech West пък са представени революционни продукти във фитнеса и здравеопазването, Интернет на нещата, ноу-хау, интелигентни домове, сензори и други бързо-растящи технологии, които променят света. Освен това там се намира и Eureka Park, където е и старт-ъп общността в CES.

Tech South пък е епицентъра за реклама, маркетинг и развлекателните общности, където се случват различни дейности, включително конференции, събития, свързващи различни типове посетители, както и места за настаняване.

Регистрацията за 2019 година започва през септември, като желаещите чуждестранни изложители е добре да подадат документи за виза още от сега, за да имат достатъчно време за всички процедури по получаването ѝ.

0 Коментар

Login with