Безплатна 15 минутна консултация. Запази час сега!Консултация с дизайнер

ЧЕРНА КУХНЯ В РАМКА

Кухня, която използва пространството максимално функционално. Един от любимите ни проекти, в който се постарахме да проличи стилът на нашия клиент и да спазим изискванията му за модерна и изчистена кухня.

НАЧАЛО

От самото начало клиентът ни дойде при нас с ясна представа каква иска да бъде неговата кухня. Максимално изчистен дизайн, който не прави компромис с функционалността. За него беше важно кухнята да бъде в черен цвят, а единственият въпрос беше дали гърбът на кухнята да е с мраморна текстура или ефект на ръжда.

Изпрати запитване

Предизвикателство

Малките кухни винаги са предизвикателство, но когато добавим газово котле и стърчащи от стената тръби, нивото на трудност се повишава. В този проект беше много важно да вземем точните размери и да преценим всеки един детайл от кухнята, за да не допускаме неизползвани пространства в шкафовете.

Разпределение

Във високите шкафове на кухнята поставихме миялна, вграден хладилник и осигурихме достъп до газовото котле и тръбите, които трябва да се обслужват. Предвидихме ъглови шкафове, за да използваме дълбочината на кухнята. Също така беше важно да проектираме етажерките и полуострова, така че да направят черната кухня приветлива.

ВДЪХНОВЕНИЕ

Главното ни вдъхновение беше виждането на клиента и професията му като DJ. Той беше част от целия процес на проектиране и избор на детайлите. Това доведе до ясна концепция и с лекота успяхме да създадем проект, който да подхожда на всяка стая от новия му дом.

ВИЗУАЛИЗИРАНЕ НА ИДЕИТЕ

Имаше няколко възможни посоки за плота и гърба на кухнята. Едната беше да използваме устойчиви гранитогресни плочи, които да носят усещането за мрамор. Друг вариант беше да внесем златна или ръждиво-медна текстура за гърба, която да подхожда на дръжките. Преминахме през няколко идеи, докато накрая направим окончателния избор.

Черна кухня в рамка

Младият и изключително позитивен екип на kuhnia.bg моментално спечелиха доверието ми, след като бях обиколил над 5 фирми. Изпълниха всички мои прищявки и целият проект беше реализиран в поставения от тях срок. Изключителни професионалисти, препоръчвам горещо.

Пламен Василев

Запитване за проект “Черна кухня в рамка”

Подобни проекти

Top
0