П-образна кухня Лора с полуостров и отворени елементи

При създаването на кухня Лора първото, което направихме бе да помислим за пространството, затова избрахме да я направим в П-образна форма, за да го оползотворим максимално.

Решихме да я създадем от МДФ с матово покритие, а термоплота и полуострова от тъмен дъб. За да получим приятен за окото контраст избрахме да направим долния ред и зоната при уредите в графитено сиво, а горните рафтове оставихме в бяло, което да внася светлина в пространството.

Цялото оформление завършихме с гръб от бяло стъкло, който олекотява визуално пространството.

Възползвахме се от полуостровната форма на кухнята, като така остана достатъчно пространство за приготвяне на храната. Едната страна на полуострова може да се използва и като бар, към който добавихме цветни столове, като по този начин свързахме кухнята с трапезарията, но и осигурихме място, на което можете да се събирате със семейството и приятелите си.

Срещуположната на полуострова колона, гледаща към трапезарията, решихме с отворени рафтове, на които да можете да поставите декорация по ваш вкус или да наредите книги.

Съхранението на всякакви уреди, продукти и други е осигурено от множеството чекмеджета, чиито дръжки са направени така, че те да се отварят лесно.

Цялостният вид завършихме с подходящи осветителни тела, които да придават усещане за лукс, но и да ни накарат да се почувстваме уютно.

Характеристики

МАТЕРИАЛИ:
МДФ мат, ПДЧ
ЦВЕТОВИ РЕШЕНИЯ:
Бяло, Сиво, Дървесно - тъмно
Изпрати запитване

Запитване за проект “П-образна кухня Лора с полуостров и отворени елементи”

Подобни проекти

Top
0