Безплатна 15 минутна консултация. Запази час сега!Консултация с дизайнер

КУХНЯ НЮ ЙОРК- МРАМОР И ГОРСКО ЗЕЛЕНО

Този проект е един от нашите любими, защото успяхме да създадем мечтания дом за клинета. При проектирането му, се стремяхме да съчетаем градския стил и същевременно зелените тонове на природата.  

НАЧАЛО

Тъмночервените плочки са главния герой, който търсехме, така че прекарахме много време, докато намерим правилната текстура и цвят, след което нашият екип ги постави тухла по тухла. 

Изпрати запитване

Предизвикателство

Трябваше да се изправим пред предизвикателството да надстроим вече съществуващ апартамент и да го преобърнем напълно. С помощта на екипа ни, приехме тази задача с вдъхновение и креативност.

Разпределение

При разпределението се стремяхме да създадем функционално пространство, тъй като клиентът е любител на кулинарията и това е от голямо значение за него. Поставихме акцент върху оптималното разположение на кухненските уреди и местата за съхранение, за да осигурим максимално удобство и лесен достъп до всичко необходимо.

ВДЪХНОВЕНИЕ

Вдъхновен от времето, прекарано в Ню Йорк, нашият клиент търсеше градския стил. Следвайки тази визия, ние внимателно подбрахме елементите, които отразяват духа на Ню Йорк, за да създадем уютно и същевременно модерно пространство.

ВИЗУАЛИЗИРАНЕ НА ИДЕИТЕ

Визуализирането на този апартамент беше едно вълнуващо творческо пътуване. Нашата задача бе да превърнем вдъхновението и идеите на клиента в конкретни и реалистични визии, които да му дадат представа за това как ще изглежда новият му дом.

Кухня Ню Йорк- мрамор и горско зелено

Запитване за проект “Кухня Ню Йорк- мрамор и горско зелено ”

Подобни проекти

Top
0