Безплатна 15 минутна консултация. Запази час сега!Консултация с дизайнер

КУХНЯ ЛЕНА С ОСТРОВ

В този проект се изправихме пред интересното предизвикателство да работим с клиент, когото не сме виждали лично. Въпреки това, успешно създадохме персонализиран дизайн, който отразява желанията му.

НАЧАЛО

Този проект е главен герой в епизод 10, сезон 1 на предаването "Звънни на Караджов" като може да го гледате тук. Клиентът имаше ясна представа за своя апартамент, и едно от най-големите му желания беше да създадем нещо интересно за подовата настилка като използваме мраморна шарка. Нашият екип я включи в комбинация с дървесна текстура.

Изпрати запитване

Предизвикателство

Предизвикателството, пред което се изправихме, бе, че нашият клиент предпочита по-неутрални цветове за своя дом. Търсихме баланс между спокойствието и стилната атмосфера, като успяхме да създадем уютна обстановка, в която нищо не изглежда еднакво.

Разпределение

При такава голяма кухня добавихме остров, като трапезната маса е до него, за да има контакт между хората, които хапват и тези, които готвят. Този дизайн е предназначен да създаде приятна и уютна обстановка, където хората могат да се насладят на храната и компанията си. 

ВДЪХНОВЕНИЕ

Вдъхновението ни тук намира корен в натуралните тонове и по-неутралните палитри. Изборът на такива цветове и оттенъци създава спокойствие, хармония и усещане за свежест.

ВИЗУАЛИЗИРАНЕ НА ИДЕИТЕ

Визуализациите дават възможност за предварителен преглед на дизайна, което помага на клиента да даде своята обратна връзка или да внесе промени, ако има нужда.

Кухня Лена с остров

Запитване за проект “Кухня Лена с остров”

Подобни проекти

Top
0