Права кухня Ирис

Акцентирайки на контраста между цветовете, изработихме кухня Ирис така, че да разширява визуално пространството, но и да придава елегантен и стилен вид.

Изработихме я от МДФ, който може да бъде боядисан в тъмносив цвят, а финишът може да е мат или гланц. Гледан отстрани тъмният цвят огражда кухнята в рамка.

За да създадем приятен визуален ефект направихме гърба на кухнята от дървесен декор, а плота от технически камък. Разбира се, ако предпочитате, можем да го направим и термоплот.

Ако обаче изборът ви падне на плот от технически камък, то можем да вградим мивката под плота, за да се придаде естетика на помещението.

Знаем колко е неприятно да няма хубаво осветление, особено в късните часове на следобеда, когато не знаеш да светнеш лампа или не, затова добавихме допълнително осветление под горния ред.

За да разчупим еднотипността на долния ред сложихме фини прави дръжки на шкафовете, а на горния ги скрихме. На шкафовете на най-горния ред добавихме „пуш“ отваряне, което прави линията на рамката по-изчистена и придава по-естетически вид.

Характеристики

МАТЕРИАЛИ:
МДФ мат, ПДЧ
ЦВЕТОВИ РЕШЕНИЯ:
Дървесно - светло, Тъмно сиво
Изпрати запитване

Запитване за проект “Права кухня Ирис”

Подобни проекти

Top
0