5 причини да поръчаме готови кухненски комплекти

5 причини да поръчаме готови кухненски комплекти

Когато планираме дизайна на новата ни кухня има много аспекти, на които да обърнем внимание. А когато това ни се струва трудно и времеемко занимание, готовите кухненски комплекти идват на помощ. И оценявайки важността на кухнята, решихме да споделим няколко причини, които да ви помогнат при избора на комплекти от онлайн магазина на Kuhnia.BG!

1. Комплектите идват сглобени

Случвало ли ви се е да купите обзавеждане за дома Ви и да се чудите коя част къде трябва да бъде поставена, взирайки се в безкрайно дълги и понякога още по-объркващи инструкции? Това е уморително и ненужно занимание, особено когато има лесно решение. А комплектите, които поръчвате от нашия магазин идват напълно сглобени. Единственото, което трябва да направите е да наредите готовите шкафове един до друг на желаното от вас място в кухнята.

2. Избор между различни цветове и плотове

Когато избирате от вече готови продукти, изборът на цвят може да бъде ограничен. В онлайн магазина на Kuhnia.BG цветовите комбинации между плотовете и вратичките са подбрани така, че да си подхождат един с друг. Освен това ние използваме неутрални тонове, така че всичко да се съчетае лесно с всяка цветова палитра и да направи дома Ви топъл и уютен. 

3. Комбинация от различни елементи

Искате горен ред от един вид и долен от друг? Няма проблем. Изберете това, което ви харесва най-много, а ние ще се постараем да пристигне при вас готово за използване веднага щом го сложите на мястото му. И да, добавете онази малка етажерка, която искахте от толкова много време. Удобството в кухнята е винаги на първо място.

4. Съобразяваме се с Вашите мерки

Разстоянието в кухнята Ви, където трябва да поставите новите шкафове се разминава с няколко сантиметра от стандарта? С нас това не е проблем, който да ви тревожи. Запишете в коментара за поръчка размера, който Ви е нужен. Ние ще се погрижим да го направим в идеалния размер за Вашето помещение. Е, това ще промени цената и срока на доставка, но финалният резултат ще си заслужава чакането.

5. Начинът на поръчка е лесен и приятен

Поръчването на готови комплекти в сайта ни е лесно и приятно. Изберете модел, вид плот, при желание добавете мивка или друга възможна опция и готово. Ако имате по-специфични изисквания, можете да го впишете към коментарите по поръчката. След като поръчката Ви е направена, наш служител ще се свърже с вас за потвърждение, както и за уточняване на цената на доставката според поръчания от Вас продукт. 

В онлайн магазина ни има всичко, от което имате нужда за избора на новите ви шкафове, без да се налага да излизате от комфортния си дом.

0 Коментар

Login with