Екип 8 и стъпките за успешна презентация

Екип 8 и стъпките за успешна презентация

Отбор 8 ни заинтригува още от самото начало на своята презентация, когато получихме листовки с кратко описание на фирма за мебелен обков, който използва новостите в интерактивния дизайн.

Грабнали нашето внимание, те ни запознаха със своята концепция UPGRADE YOUR KITCHEN.

Отборът разработи няколко идеи, в насока подобряване на съществуващи механизми с главна мисъл – удобството на клиента. Така те ги обединиха в една главна концепция, а именно на пръв поглед стандартната кухня да се превърне в наш помощник.

Краткото време за подготовка, отбор 8 използва за създаването на макет и въздействаща презентация, дори им остана време за рими в дневникът, който описва процеса им на работа. За тях беше важно да оставят следа в съзнанието на журито, не само чрез рисунките си, но и като максимално се доближат до реален проект.

В проекта си те разработиха идеи за вградена микровълнова, която е скрита в ъгъла на глух шкаф и се изважда само когато имаме нужда от нея. Също така бяха предвидили миялна машина, която повдига съдовете на удобна височина над работния плот, за да не се навеждаме при всяко поставяне или изваждане на съдове. Отбор 8 ни представиха и какво би станало, ако имаме удобството да достигаме най-горния ред шкафове без усилие.

Екип 8 представиха проекта си много интересно и им пожелаваме успехи с всеки следващ. 

Екипът се състоеше от: 
Беляна
Янаки
Вероника
Стефан
Ивелина

Снимки: Kuhnia.BG и списание MD

0 Коментар

Login with