Fenix – последният писък в кухненското обзавеждане

Fenix – последният писък в кухненското обзавеждане

Искали ли сте да разполагате с кухненско покритие, което да е изключително устойчиво на драскотини и зацапвания като, същевременно с това, се характеризира с красиви цветове и кадифена мекота на допир? Ако това описание ви се струва твърде хубаво, за да е истина, то сме щастливи да ви съобщим, че съществува покритие, което да се вписва изцяло в тази концепция.


В днешната статия екипът на Kuhnia.bg ви представя една от перлите в короната си от материали, с които работи в своите проекти. Технологията Fenix се причислява към нанотехнологиите в интериорния дизайн – нововъведенията в кухненското обзавеждане съотнасят мебелите към едно изцяло ново ниво на функционалност, модерност и практичност.

Заповядайте с нас на едно пътешествие – то може да изглежда като такова от бъдещето, но всъщност е съвсем реално. Бяхме впечатлени, когато за първи път се докоснахме до Fenix, и побързахме да го включим в списъка си от предлагани кухненски решения. Нека ви го представим отблизо – сигурни сме, че ще останете заинтригувани.

Какво представлява Fenix и какво е приложението, което намира в кухнята?

В същността си технологията Fenix спада към нанотехнологиите и нововъведенията в интериорния дизайн. Представлява покритие, което се полага върху МДФ плоскостите и се кантира. Приложението му е наистина широко, а множеството функционалности го превръщат в материал, който наистина си заслужава вниманието. Fenix би могъл да се положи върху:

  • кухненски шкафове;
  • кухненски плотове;
  • библиотеки и рафтове;
  • стени и врати като покриващ материал;

Онова, което го прави наистина впечатляващ, е спецификата на неговата устойчивост, съчетана с изключителната мекота, която усещаме при допир. Повърхността на Fenix е гладка, нежна, но и представлява смесица от завидна устойчивост на надрасквания. Материалът е перфектен за онези семейства, които не искат непрестанно да се боят дали няма да надраскат кухненските си повърхности при работа. Задължително е да се спомене, че дори и да успеете да надраскате материала, с помощта на топлината от ютия бързо и ефикасно ще съумеете да заличите следите. Именно в това се крие новата и революционна нанотехнология, за която подозираме, че ще се залага все повече в бъдещите интериорни решения.

С какви цветови разновидности разполагат материалите Fenix?

Повърхностите са едноцветни и матирани – идеално интериорно решение са за кухните, които искаме да издържим в една цветова насоченост. Важно е да се спомене, че по материала не остават и отпечатъци от пръсти – нещо, изключително характерно за останалите видове матирани или гланцирани едноцветни МДФ плоскости. Това определено се причислява към силните преимущества на Fenix.

Fenix е един от най-предпочитаните варианти за кухненски интериор на запад – множеството ни посещения на интериорни изложения в чужбина са ни срещали очи в очи с кухни, в които е използван. В Германия например се слави като една от най-използваните повърхности за кухня.

Едноцветните повърхности са изключително подходящи за минималистични и модерни кухни. Забелязваме, че клиентите подчертано много харесват най-вече черният и тъмносиният вариант. За да сме в крак с потребителските търсения и нужди, нашият екип разполага с мостри от Fenix – бихме могли да го използваме и при направата на вашата кухня. Наясно сме как се работи с материала и как да извлечем максималните ползи от него.

Вече не се налага да робуваме на грижата за кухненските повърхности – с Fenix ще разполагаме с кухня, която е устойчива, красива и напълно в крак с последните интериорни тенденции.

 

Снимки на материала Fenix: https://www.fenixforinteriors.com/

#Нов #Минималистичен стил #кухни по поръчка

0 Коментар

Login with