POP-TOP KITCHEN - островът, събиращ цялата кухня в себе си

POP-TOP KITCHEN - островът, събиращ цялата кухня в себе си

Остров, който събира една цяла кухня в себе си. Това е последният проект от проектната седмица на Лесотехническия университет, за който ще ви разкажем.

Екип 1 спечели второто място със своята POP-TOP KITCHEN, като ни доказаха че когато един екип е сплотен и пълен с талантливи бъдещи инженери, малкото време за работа не е пречка.

Отборът трябваше да направи рязък завой в концепцията си, по средата на проектната седмица, след консултация с преподавателите и нас. Все пак те направиха една от най-добрите и силни презентации.

POP-TOP KITCHEN

Островната кухня на отбор 1 крие много изненади, като ни предоставя пространство за съхранение и достатъчно свободен плот за подготовка на храна.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПЛОТОВЕ

Плотове, които се изваждат, за да вечеряме с цялото си семейство или един плот, на който да изпием сутрешното си кафе. Като предвидливо са позиционирали кафе машината близко до самия плот, за да можем с лекота да я използваме.

ДОПЪЛНИТЕЛНО МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Най-важната функция на острова са подвижните рафтове по средата. Те са събрали много от съдовете, които държим в горния си ред. Един интересен прочит на островната част, в кухнята, която беше главен герой и по време на Salone del Mobile, Милано. Много от фирмите, изложители, бяха заложили на скрити функции под плота.

Концепцията на отбора ни спечели със своята оригиналност, като все пак те бяха решени да ни предложат решения, които бихме могли да използваме в бъдещите си проекти. Все пак мястото за съхранение в кухнята, винаги е недостатъчно, а отбор 1 ни дават възможност да го увеличим, без да правим компромис с дизайна и красотата на мебелите.

Отбор 1 показа креативност в малкото време, с което разполагаше и с нетърпение ще очакваме следващите им проекти. 

Екипът се състоеше от: 
Яна
Ками
Иван
Бояна
Алекс

Снимки: Kuhnia.BG

0 Коментар

Login with