Правa кухня в бяло идеално се съчета с помещението на нашия клиент

Правa кухня в бяло идеално се съчета с помещението на нашия клиент

Вече споделихме с вас очарованието, което изпитахме, когато създадохме този проект за свой клиент. Следвайки същия контекст на разказване и споделяне, днес решихме да ви представим още една кухня, за която считаме, че се получи особено изящна и впечатляваща. Осланяйки се на клиентските вдъхновение и визия, съумяхме да съчетаем цветове и материали по начин, който обуслови характера на цялото помещение.

Нямаме търпение да ви разкажем повече – щастливи сме, когато видим финализирания проект и срещнем щастие в очите на клиентите си. Бихме искали да разкажем и покажем и на вас. Представяме ви един от любимите си проекти.

Помещението ни подсказа, че най-добрият вариант ще е да се спрем на права кухня

Екипът ни се потопи в атмосферата на все още празната стая и единодушно с клиента се спряхме на варианта за права кухня. Правите кухни са особено подходящи в случаите, когато желаете да разполагате с ширината на помещението – те създават безспорно усещане за повече простор и пространство. Следвайки линията на дизайна, нашият екип визуализира местата на основните компоненти в кухнята, консултирайки се с клиента. Вярваме, че комуникацията е най-важната отправна точка по пътя на създаване на наистина прекрасен и функционален проект.

По отношение на цветовете се спряхме на семплота и изчистеност в дизайна

Избрахме бялата гама в съчетание със светли дървесни акценти. Искахме да поддържаме линия на изчистеност и семпъл дизайн като, същевременно с това, вплетем и изящество. Какъв по-добър вариант от белия цвят?

Оползотворихме максимално пространството във вертикален аспект, достигайки до тавана при дизайна на горния кухненски ред. Снабдихме кухнята с достатъчно шкафове и чекмеджета, за да осигурим повече пространство за съхранение. Един от най-важните аспекти, спомагащи за това кухнята да изглежда спретната и подредена, е именно наличието на достатъчно места, в които да прибираме вещите си.

Уредите избрахме в контрастиращ черен цвят и ги вградихме – спестихме пространство, без да правим компромис с функционалността.

Дръжките на кухнята избрахме със семпъл и изчистен дизайн, за да се впишат идеално с цялостната стилистика на помещението.

В основен акцент на кухнята се превърнаха етажерките

Освен изчистения и семпъл дизайн, пожелахме да внесем и линия на раздвиженост в кухнята – сметнахме, че етажерките биха били чудесен вариант. Обособихме цяла секция, която да бъде изградена изцяло от рафтове.

Рафтовете послужиха идеално за подредбата на така симпатичните бурканчета с подправки, които придават уютен кулинарен характер на всяка кухня.

Обособихме ниши с различни височини, които биха били подходящо място за подредба на акценти и декорации. Перфектно място са за малки саксии, рамки със снимки, кулинарни книги и журнали, както и за чаши или бутилки, останали ви като скъп спомен от важно събитие или празник за вас и вашето семейство.

Погрижихме се и за холовото обзавеждане като част от общото помещение

Тъй като кухнята и холът представляваха едно цяло помещение, с клиента решихме единодушно да създадем и мебели за гостната, които максимално добре и балансирано да се съчетават с кухнята. Цветовете и стилистиката на кухненския кът съвсем пасваха с тухлената стена – ето защо с удоволствие създадохме шкаф и етажерки.

Използвахме същата цветова гама, както и същата стилистика като насоченост – запазихме усещането за простор в помещението, разполагайки етажерки по стената, вместо шкафове или витрини. Поддържахме и тук семплата линия и съумяхме да създадем една наистина добре съчетана стая.

Крайният резултат от обзавеждането и на двете помещения удовлетвори клиента. С такова чувство останахме и ние, след като завършихме проекта. Красотата на семплия дизайн крие своето очарование в дребните, но съществени детайли. Считаме, че екипът ни се справи повече от блестящо, а дейното участие на клиента с вдъхновение и идеи значително ни улесни, както и зададе тона и настроението на целия проект.


Харесва ли ви нашето интериорно решение за тези помещения?

#Бяло #Цветни комбинации #Минималистичен стил

0 Коментар

Login with