10 елегантни кухни с гръб от неръждаема стомана

10 елегантни кухни с гръб от неръждаема стомана

Има много начини да направите кухнята си да изглежда елегантно и професионално, като някои са по-ефективни от други. Гръб от неръждаема стомана определено може да накара кухнята ви да изглежда така. Видът обаче не е единственото, с което този гръб може да допринесе. Има множество предимства, които всъщност са основните причини това да се превърне в тенденция в модерните и съвременни кухни.

Гърбът от неръждаема стомана не е порест, което означава, че не позволява развитието на бактерии и плесени. Това може би не е голям проблем, но все пак е добро предимство, което допълва вече модерния и стилен външен вид.

Този тип гръб придава уникално модерно и градско усещане и изглежда превъзходно, когато се съчетае с минималистични мебели. Освен това може да се комбинира с много неща и ще си отива с голяма разновидност различни цветове и покрития.

кухня

Тенденцията е започната в професионални ресторанти, където този материал се среща често при плотовете, благодарение на факта, че е антибактериален и има изключителна трайност. Така че ако желаете домът ви да изглежда професионално, това може да бъде добър източник на вдъхновение.

кухня

Металният гръб също така отразява светлината, помагайки на малката кухня да изглежда по-голяма и по-светла. За да подчертаете това дори повече, помислете за бели мебели и шкафове. Вижте колко добре изгледа кухнята на снимката по-горе!

кухня

Друг много важен детайл е, че стоманеният гръб ще изглежда добре, когато е съчетан с подхождащи му уреди. Това често се случва с големи уреди, които са като за ресторанти, като в червената кухня, която виждате.

кухня

Разбира се, твърде много неръждаема стомана може да накара пространството да се усеща студено и непривлекателно, така че е разбираемо да искате кухнята да изглежда топла и примамлива. Това се постига лесно с дървени мебели и топли цветове.

На снимката по-горе можете да видите модерна кухня с метален гръб, подхождащи му уреди, както и метален остров. Всичко това е допълнено с дървен под, бели шкафове и мек килим.

кухня

Съществуват различни модели и текстури, които правят възможно създаването на поредица от страхотни дизайни. Това е кухня, където уредите, плотове, гърбът и дори стените и шкафовете са изработени от неръждаема стомана.

Стоманените плотове и гръб се свързват добре със сиви мебели за кухнята. Контрастът е малък, но забележим, точно колкото трябва, за да предотврати декорът да изглежда монотонен и безвкусен.

кухня

А стилната кухня на снимката по-горе отразява желанието на собственика за прост съвременен дом с интериорен дизайн, който се поддържа лесно и палитра от материали, които създават приветлива и комфортна атмосфера с индустриални нюанси.

 

Източник: Homedit

0 Коментар

Login with