Още няколко елемента в ретро кухните – ето какво сме ви подготвили

Още няколко елемента в ретро кухните – ето какво сме ви подготвили

В първа част споменахме, че ретро дизайните в кухнята безспорно се радват на забележителен успех сред клиентите.


Акцентирахме вниманието си върху няколко елемента и идеи в обзавеждането, с помощта на които бързо и лесно можем да превърнем своята кухня в сякаш излязла от интериорно списание. Обещахме, че ще ви представим още няколко хрумки – този ден настъпи и именно в днешната статия ще обърнем поглед отново към ретро кухните.

Ако за вас идеите за:

  • дъбови елементи за закачане на чаши;
  • изцяло изваждащи се чекмеджета за подправки;
  • декоративни бленди над и под горния ред;
  • комбинация между дъбов плот и плочки за гръб;
  • ретро електроуреди;
  • острови и колички

събуждат любопитството ви, то със сигурност трябва да разгледате днешните ни предложения.

Елементи за закачане на чаши – хит сред любителите на ретро кухни

Дъбовите елементи за закачане на чаши са функционално и красиво решение за вашата ретро кухня, което можете да позиционирате под горния си кухненски ред. Дъбовият елемент придава уют и акцентност на целия дизайн, а изящните чаши за вино допринасят с елегантност и блясък. Безспорно това е един от начините, чрез които да раздвижите обзавеждането и да заложите на красив елемент в своята ретро кухня.

Чекмеджетата за подправки са неразривно свързани с идеята ни за ретро стил

Сигурни сме, че в съзнанието ви всяка ретро кухня се свързва с наличието на обособено място за подправки – ароматът им е божествен, а и са безценен помощник в кулинарията. Разбира се, повечето клиенти се спират на бурканчета, но днес ни се иска да ви предоставим и още едно хрумване, което, смятаме, чудесно се вписва в цялостната ретро концепция. Заложете на изцяло изваждащи се чекмеджета за подправки – така ще имате лесен достъп до съдържанието им и кухнята ви ще изглежда безспорно изключително автентично.

Изберете декоративните бленди – категорично ще придадат много ретро излъчване на помещението

Декоративните бленди са способни изцяло да променят облика на вашата ретро кухня. Добрата новина е, че съществуват множество начини, по които биха могли да изглеждат те – от такива с много извивки и орнаменти до най-изчистения и семпъл дизайн. Декоративна бленда най-често срещаме над горния кухненски ред, но припомняме, че можете да заложите на такава и под него за максимално завършен вид. Това акцентно решение е особено подходящо, ако разполагате с LED лента, която умело би могла да се скрие зад блендата.

Не забравяйте за комбинацията между дъбов плот и плочки за гръб – истински ретро щрих

Плочките на гърба на кухнята безспорно са се превърнали в една категорична класика. Ако желаете да включите топлина и уют в дизайна, то прекрасен вариант е да заложите на дъбов плот. Определено считаме, че комбинацията между двата материала създава чудесна симбиоза и придава на цялото кухненско помещение един специфичен обаятелен чар.

Една кухня е немислима без своите електроуреди – изберете ги с ретро дизайн

Многократно сме споменавали, че електроуредите представляват едни от най-важните компоненти в кухненския дизайн. Ето защо е повече от добра идея да използвате стила им, ако искате да подчертаете особеностите и характеристиките на специфично интериорно направление. В този ред на мисли вариантът с ретро електроуреди е наистина подходящ за обуславянето на характерен интериорен вид на помещението.

Заложете на подвижни острови и колички – функционално и красиво ретро решение за вашата кухня

Подвижните острови и колички са и функционални, и много красиви – биха ви свършили чудесна работа за подредба и съхранение на редица вещи и предмети. Много клиенти ги използват и като допълнително работно място за приготвяне на храни и напитки. В нашия онлайн магазин бихте могли да се сдобиете със собствени остров или количка в различни размери и конфигурации.

Надяваме се да сме успели да ви предоставим още прекрасни и удобни интериорни идеи за обзавеждането на вашата ретро кухня.

#ретро кухня #елементи

0 Коментар

Login with