5 интересни интериора, използващи цвета на 2019 на Pantone

5 интересни интериора, използващи цвета на 2019 на Pantone

Living Coral е цвета на 2019 според Pantone. Затова и днес сме ви подготвили 5 съвременни интериорни дизайна, които вече са използвали този тон и им се е получило наистина добре.

Waterfront Nikis Apartment, Гърция, от Стаматиос Джианикис

Архитектът Стаматиос Джианикис използва три цвята, за да дефинира различните пространства в този апартамент в Гърция, но кораловото розово е този, който избира, за да акцентира на прекрасната гледка към Средиземно море. Цветът е нанесен щедро върху стените, вратите и рамките на прозорците.

„Използването на смели цветове в дизайна на апартамента е направено с цел да допълни и подсили силата на морската гледка, а не да я подтиска“, обяснява архитекта.

Апартамент в Борн, Испания, от Colombo and Serboli Architecture

Colombo and Serboli Architecture нанасят различни нюанси на розовото при реновирането на апартамента им в Барселона, но избират кораловото за сводестата част, която доминира в кухнята и всекидневната.

Тази част, в която е и баня за гости, прави силно впечатление в сравнение с по-бледите нюанси.

Suburban Canny, Австралия, от Tribe Studio

Tribe Studio добавя изцяло коралово-розова баня в тази къща в Сидни. Нюансът е нанесен върху облицованите с плочки стени, шкафа под мивката и рамката на огледалото.

Ефектът прави дори белите обекти в банята да изглеждат оцветени.

Hidden Tints apartment, Швеция, от Note Design Studio

Коралов фотьойл и килер се отличават по интересен начин в този реновиран апартамент в Стокхолм, оригинално построен през 19 век, където Note Design Studio разменят типично сдържаната скандинавска цветова палитра за по-ярки пастелни нюанси.

Те създават силно впечатление заедно с другите цветове, избрани за интериора, които включват сивозелено и бледо жълто.

Breadway bakery, Украйна, от Лера Брумина и Артем Тригубчак

Коралови места за сядане, свещници и плотове са представени в тази украинска пекарна, която дизайнерите Лера Брумина и Артем Тригубчак обличат в различни нюанси на розовото, за да подчертаят „топлия цвят на хляба“.

Контраста е налице със стените, които са боядисани в кобалтово синьо и рефлектиращо златно.

 

Източник: Наташа Леви @ Dezeen

0 Коментар

Login with