6 интериора, в които да видите новия цвят за 2020 на Pantone

6 интериора, в които да видите новия цвят за 2020 на Pantone

Classic Blue е цветът на 2020, според Pantone. А днес ви представяме шест интериора, които вече използват този наситен цвят.

Къщата на Роксанда Илинчич, Лондон, Великобритания

Дизайнът на това синьо облицовано в стомана стълбище е направен така, че то да функционира и като библиотека. Лондонското студио RA Projects създава този дизайн за родената в Сърбия модна дизайнерка Роксанда Илинчич.

Breadway, Одеса, Украйна

Нюансът, познат като Pantone 19-4052 е използван, за да отбележи мястото за взимане на поръчката в тази кафе-сладкарница в Одеса, Украйна, докато цветът на шкафовете е контастиращия Living Coral, който бе цветът на 2019, отново според Pantone. Дизайнът е направен от Лера Брумина и Артем Тригубчак.

Apartment G, Париж, Франция

Парижката дизайнерка Анне-Лаура Дюбоа използва синьото като основа на този кухненски плот, за да бъде в контраст с дървените подове, белите стени и бледата тополова дървесина в апартамента.

Color Camp, Лос Анджелис, САЩ

Кобалтово сини столове и бар столчета са най-яркия елемент на студиото за маникюр „Color Camp“, намиращо се в Лос Анджелис. Дизайнът е създаден от американския архитект J Byron-H.

Rua Faria Guimarães, Порто, Португалия

Fala Atelier правят ремонта на къща в Португалия, добавяйки боядисани в синьо капаци за прозорците, като по този начин те могат да се затварят отвътре.

Ridgewood Rowhouse, Ню Йорк, САЩ

Боядисаните шкафове на кухнята, възглавничките на дивана и вазите на трапезарната маса са издържани в тъмносиния нюанс на 2020-та. Тази къща, намираща се в квартала Куинс на Ню Йорк Сити е реновирана от местното студио White Arrow.

Вижте няколко дизайна, издържани в цвета на Pantone за 2019 тук!

 

Източник: Dezeen

0 Коментар

Login with