Какво да очакваме от Светът на мебелите през 2020

Какво да очакваме от Светът на мебелите през 2020

"Светът на мебелите" е единственото специализирано изложение в България за мебели, дизайн и интериор. Професионална среща на производители, търговци, дизайнери и архитекти, която очертава най-новите тенденции в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и мебелното обзавеждане за дома и офиса.

Светът на мебелите като самостоятелно събитие

През последните 7 години "Светът на мебелите" се провеждаше паралелно с ТЕХНОМЕБЕЛ (международното изложение за дървообработваща и мебелна промишленост). Съвместното провеждане даде необходимия тласък в положителна посока на двете изложения. Силното развитие на бранша, както и централното място на "Светът на мебелите" за сектора, създадоха предпоставки изложението да се провежда самостоятелно и да заживее свой "собствен живот". През 2020 изложението променя формата си и обогатява тематичния си обхват.

Тематични зони

Тази година като изцяло самостоятелно събитие, изложението е с нов формат и три тематично разделени зони:

  • Мебели и дизайн за вашите сетива;
  • Функционален офис - знаем как бизнесът да заработи;
  • Обзавеждането е в детайлите - тук ще можете да видите повече за интериорния текстил, декорация и аксесоари. 

Освен трите разделени зони, тази година са организирани бизнес срещи с чуждестранни купувачи от целеви пазари по международната програма Hosted Buyers. 

Второ издание на Conceptual talks

За втора поредната година ще се организира и семинарът Conceptual talks, на който ще могат да се видят и международни лектори. Специалният семинар ще има богата програма от теми, които са с фокус върху интериорния и продуктовия дизайн. Безплатна регистрация за присъствие може да направите тук.

По време на "Светът на мебелите" ще бъде избрана и Българска мебел на годината, където ще бъдат връчени отличия на иноваторите. 

През 2020-та "Светът на мебелите" ще се проведе от 24-ти до 27-ми юни в Интер Експо Център. Регистрация за посещение на събитието може да направите на този линк

0 Коментар

Login with