Организация на дома – тенденции от 2018 според Pinterest

Организация на дома – тенденции от 2018 според Pinterest

Края на лятото е, септември е вече тук и по-голяма част от хората се готвят да реорганизират дома си за есенния сезон. Според новия репорт на Pinterest - “Back to Life”, който изследва различните начини, по които хората освежават рутината в дома и в ежедневието си, има над 14 милиона търсения за „организиране на дома“ само през тази година.

От Pinterest са открили, че има няколко ключови пространства, които хората са най-заинтересувани да организират: гардеробни (3.8 милиона търсения), кухни (2.2 милиона търсения), спални (1.9 милиона търсения) и бани (1.8 милиона търсения).

 

Що се отнася до решения за организиране на места за съхранение, Back to Life споделя, че потребителите на сайта търсят предимно идеи за пространство за съхранение на чанти, на спално бельо и завивки, както и скрити пространства за съхранение. А освен търсене на начини за поддържане на реда в дома им, потребителите показват интерес по създаване на места за релакс и почивка. Търсят най-вече вдъхновение за създаване на градини за медитиране (+48%), както и места за медитация (+38%).

Вижте списъка на Pinterest с най-добри идеи за последните месеци »» Back to Life 2018

Източник: Elle Decor

0 Коментар

Login with