Ръководство за клиента: как да направим запитване и да изготвим проект за кухня с Kuhnia.bg?

Ръководство за клиента: как да направим запитване и да изготвим проект за кухня с Kuhnia.bg?

След поредицата от текстове, с които ви издадохме не една и две тайни „от кухнята“, касаещи основни тенденции и принципи на дизайна, днес решихме да сме ви от полза още повече.

Събрахме за вас необходимата информация, с която трябва да разполагате, ако желаете да се сдобиете с кухнята на мечтите си и да отправите запитване към нас.

Екипът на Kuhnia.bg е насреща за:

  • Консултации с клиенти относно бъдещи проекти;
  • Изготвяне на проект и дизайн за бъдещата ви кухня;
  • Изработка и монтаж на вече готовата мебел в дома ви;

Ако се питате откъде да започнете и как да направите заявка към екипа ни, ако ви интересува евентуалната цена на кухнята, която желаете, както и стъпките, които да следвате, за да предоставите необходимата ни информация, то четете надолу. Днешният текст отговаря именно на тези въпроси.

 

Запитването и заявката могат да се извършат онлайн!

 

Студиото ни се намира в гр. София, но, ако предпочитате онлайн комуникацията или сте от друго населено място, то екипът ни е предвидил възможността да поръчате своята кухня в мрежата. Свързвайки се с нас, ние ще изготвим проект, съобразявайки се с размера на помещението ви, негови специфични особености, функционалностите, които искате да притежава кухнята ви, както и с дизайна, отговарящ на вкусовете ви. Безплатно предоставяме за вас концепция, проект и ориентировъчна цена и, в случай, че предложението ни кореспондира с визията и представите ви, се залавяме за работа.

Но, преди да пристъпим към изработването на мечтаната от вас кухня, вероятно имате нужда от повече информация относно какво е необходимо да ни предоставите, за да изградим проект за вас.

 

Стъпка 1: имаме нужда от общ план на помещението ви с ориентировъчни размери

Имаме нужда да знаем с какви размери ще разполагаме при изготвянето на бъдещия проект. Не се притеснявайте – не е необходимо да бъдете изключително прецизни в измерванията. Представете си го така – измерете височината на стаята, приблизителните дължини на стените, както и тези на колоните, ако разполагате с такива. Обърнете ни внимание за места с по-нехарактерна архитектура. Акцентирайте върху това къде се намира въздуховодът, има ли газ, както и мястото на тръбите. От гледна точка на размери и мащаби на стаята, тази информация ни е абсолютно достатъчна за тази първа стъпка.

 

Стъпка 2: споделете ни какви уреди ви се иска да притежава кухнята ви

 

Ние не очакваме от вас да изрисувате проектите си и да разпределяте модулите и уредите. Екипът ни се заема с тази задача, изготвяйки дизайна – нужни са ни само ориентировъчни размери в началото, по които да се ръководим. Към подобна на горепосочената скица упоменете какви уреди желаете в кухнята си – фурна, котлони, пералня, микровълнова, миялна машина, хладилник? При нужда от ориентир за правилния избор на абсорбатор, ние сме насреща. Включете и информация относно уредите – свободностоящи или вградени предпочитате да бъдат те?

 

Стъпка 3: покажете ни какво ви вдъхновява и впечатлява

 

След като вече сте ни предоставили общ план на помещението с размери и сте споделили с нас исканите уреди, остава само да ни покажете предпочитани от вас дизайни и стилови насоки. Богатият каталог в сайта ни би могъл да е ваша отправна точка. Изпратете ни снимки на кухни, които харесвате – това ще ни помогне да съчетаем функционалния проект с красив дизайн и да определим дали да направим за вас модерна, класическа, или ретро кухня.

 

А после?

 

Тези 3 стъпки са всичко, от което екипът ни се нуждае, за да започне изготвянето на проекта. Скоро след това ще ви предоставим нашата визия, съобразена изцяло с насоките, които сте ни дали.

Това е пример за по-подробна проектантска скица, изготвена от нас безплатно – тя ще ви ориентира спрямо цялостното разположение и разпределение на всички компоненти на кухнята. Доверете ни се – ние знаем добре как да оползотворим наличното пространство така, че моделът на новата кухня да е максимално функционален за клиента.

Ако идеята ни ви допада, следва уговорка за среща в удобно за вас време – тогава доизясняваме детайлите и подробностите, предоставяме ви богат асортимент от материали и механизми, от които да избирате. Ако сме успели да вплетем вкуса и желанията ви в така изготвения предварителен проект, пристъпваме към капариране и започваме работа по изпълнението му.

След това, при поискване, бихме могли да визуализираме още по-детайлно бъдещата кухня – услуга, посветена на клиентите, които биха желали съвсем реално и действително представяне на дизайна.

 

Накрая – транспорт и монтаж!

 

В Kuhnia.bg залагаме на затворения цикъл при работата – предоставяме не само проекта и дизайна, но и изработваме кухнята, доставяме я и я монтираме в дома ви.

Нашата цел е максимално да улесним вас, нашите клиенти. Единственото съдействие, необходимо от ваша страна на екипа ни, са гореописаните 3 точки.


Ако в съзнанието ви изникват още допълнителни въпроси или имате нужда от още насоки, предоставяме възможността за 15-минутна безплатна консултация с наш дизайнер.

Надяваме се да сме успели да дадем важни насоки и ориентири за това как да предприемете първите стъпки по пътя към изграждането на мечтаната кухня. Очакваме ви!

 

 

 

0 Коментар

Login with