Важните събития за интериорен дизайн и архитектура през 2019 година

Важните събития за интериорен дизайн и архитектура през 2019 година

2018 бавно отива към своя край, но ние от Kuhnia.BG вече гледаме с нетърпение към 2019 и възможностите, които може да ни предложи тя. Светът на интериорния дизайн и архитектурата също ентусиазирано се готви да ни покаже новите тенденции – какво е модерно, какви са новите технологии и още много интересни неща от индустрията. За да сме в крак с всичко това, решихме да ви представим едни от най-важните и интересни събития по света, които предстоят през идната година.

Imm Cologne

Imm Кьолн е събитието, което всички очакваме с голямо нетърпение. Всяка година на него се представят идеи от международно признати дизайнери и архитекти. В продължение на 60 години то едно от най-значимите събития в сферата на интериорния дизайн и обзавеждането. През 2019 изложението ще се проведе от 14-ти до 20-ти януари.

Тази година е ред и на Living Kitchen, където ще намерите всичко свързано с кухните. След като през 2019 изложението в Милано ще е посветено на осветителните тела, то Imm Кьолн е нашият прозорец към тенденциите за новата година в дизайна на кухните.

Imm Cologne
Imm Кьолн

Maison & Objet

На събитието на Maison & Objet ще намерите всичко свързано с домашния декор, интериорния дизайн, архитектура и култура на живот. То се провежда два пъти в годината, като първото издание за 2019 година ще се проведе от 18-ти до 22-ри януари в Париж.

Maison & Objet
Maison&Objet

IMOB

IMOB или иначе казано Панаир на мебелите в Истанбул ще се проведе през 2019 от 22-ри до 27-ми януари в CNR EXPO Yeşilköy в Истанбул. Панаирът е третото по големина изложение в света в своята област, а за следващата година изложителите ще бъдат над 600. На място ще можете да намерите от мечтаното обзавеждане за дома до декорация, детско обзавеждане, офис обзавеждане и други.

IMOB
IMOB

Design Shanghai

Design Shanghai е водещото международно събитие за дизайн в Азия, което набира сила с всяко следващо издание. През 2019 изложението започва на 6-ти март и ще продължи до 9-ти март. Освен основните изложения за дизайн, събитието включва и специални инсталации, вдъхновяващ дизайнерски форум и вълнуващи събития.

Design Shanghai
Design Shanghai

Светът на мебелите

Няма как да не споменем и нашето събитие в България. World of Furniture се провежда ежегодно в Inter Expo Center в София, а през 2019 ще се проведе за 15-ти пореден път – от 26-ти до 30-ти март. Светът на мебелите е специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Изложението има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели. 

World of Furniture
Щанд на Stella 97, Светът на мебелите 

Salone Internazionale del Mobile

Международният мебелен салон Salone Internazionale Del Mobile е фокусиран върху обзавеждане за дома и привлича производители на мебели и мебелни аксесоари, търговци, интериорни дизайнери и други интересуващи се от интериорен дизайн. Едно от най-популярните по света, през 2019 изложението ще се проведе от 9-ти до 14-ти април в Милано, Италия. 

А междувременно обърнете внимание и на Fuorisalone. Разходете се по улиците на града - там различни артисти и дизайнери представят разнообразни инсталации и колекции. "Забавното" изложение, както го определят някои, ще ви зареди със свежи идеи и вдъхновение.

Salone Internazionale del Mobile
Salone Internazionale del Mobile

100% Design

100% Design е изложение, което се провежда всяка година в Лондон от 1995 година насам. Основната част обхваща интериори, кухни, бани и спални, но можете да се радвате и на вдъхновяващи лекции, инсталации и кураторски селекции. През 2019 изложението ще се проведе от 18-ти до 21-ви септември в Olympia London.

100% Design
100% Design

Ние от Kuhnia.BG сме изкушени да ги посетим. В следващия ни материал пък ще ви запознаем дори с повече събития, които да очаквате.

Интересно ни е кои от нашите читатели биха посетили някои от посочените събития. Споделете с нас в коментарите! Ще ви очакваме!

0 Коментар

Login with