Безплатна 15 минутна консултация. Запази час сега!Консултация с дизайнер

SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE - Милано

ДАТА: 19 май 2020 | МЯСТО: Милано

Международен мебелен салон Salone Internazionale Del Mobile е фокусиран върху обзавеждане за дома и привлича производители на мебели и мебелни аксесоари, търговци, интериорни дизайнери, представители на медиите, занимаващи се с интериорен дизайн. Участниците в събитието са около 312 000. Изложителите са от цял свят, около 1363-ма. Продукцията, която представят, включва обзавеждане за спални, легла, гардероби, обзавеждане за трапезарии, заведения за хранене, обзавеждане за холове, детски мебели, маси и столове, мека мебел, мебели от ратан. Италия е сърцето на модната индустрия и интериорния дизайн, а Salone Internazionale Del Mobile 2018 е точното място, на което да представите своята продукция или да създадете нови възможности пред бизнеса си.

Salone Internazionale Del Mobile се провежда в Милано, Италия. На него можете да проследите последните тенденции, да се срещнете с топ производители. Десетки хиляди са посетителите на изложението всяка година.

През 2020-та изложението бе отменено в следствие на пандемията, причинена от корона вирус. Новите дати на изложението са насрочени за 13-ти до 18 април. 

Свързани статии

Свързани Събития виж повече

виж всички

Нашите продукти виж повече

Top
0