Да се срещнем онлайн и да създадем заедно новата ви кухня – ето как

Да се срещнем онлайн и да създадем заедно новата ви кухня – ето как

Предлагаме онлайн консултации и днес ви разказваме с подробности как протичат те!


Излишно е да споменаваме колко предизвикателна в много отношения е тази година – екипът ни твърдо вярва в поддържането на положителната настройка и несекващия порив към творчество. Времето, прекарано вкъщи, би могло да предостави възможност за довършване на много задачи, които са търпели отлагане, или пък да отвори шанс за стартирането на ново начинание. Защо пък не интериорно?

Независимо дали регулярно сте посещавали сайта ни, или за първи път попадате при нас, вероятно сте забелязали предложението ни за онлайн консултация. Живеем във време, което все повече предразполага хората да използват интернет за много други дейности, освен достъп до социалните мрежи – пазаруваме, говорим, общуваме, учим онлайн. А вече можем и да проектираме!

Екипът ни предлага начин, по който дистанционно бихте могли да създадете кухнята, която винаги сте искали да притежавате. Решихме днес да ви разкажем малко повече относно протичането на нашата онлайн консултация.

Защо онлайн?

Считаме, че няма как да пренебрегнем тенденциите – те категорично вървят в посока на все по-застъпеното използване на мрежата за разнообразие от дейности. Настоящата обстановка в страната и света доказва какво преимущество е присъствието в онлайн пространството, но и без нея екипът ни застава зад възможността все повече дейности да срещат своя дигитален еквивалент.

Предоставяме шанс за онлайн консултиране и практически дистанционно създаване на кухня – физическото ни студио се намира в гр.София, но ни се иска да бъдем на разположение и за клиентите си в други населени места. Дизайнерите ни ви очакват онлайн! А какво да очаквате вие от консултацията? Нека ви разкажем.

Как протича консултацията с екипа на Kuhnia.bg?

Първата стъпка е да заявите желанието си за провеждане на онлайн консултация. Нашият екип в кратък срок ще се свърже с вас, за да уточним допълнително удобните за вас време и начин за провеждането на разговора.

Препоръчваме предварително да ни изпратите ориентировъчните размери на вашето помещение, за да се възползваме в последствие максимално от 15-те минути – толкова трае безплатната ни онлайн консултация. За допълнителна яснота и улеснение сме разказали тук какво ще е необходимо на нашия екип от гледна точка на размерите – следвайте инструкциите ни и не се тревожете: не очакваме от вас да скицирате, рисувате, измисляте проекта си.

За нас ще е удоволствие да обсъдим с вас предпочитани стилове и дизайни и да създадем предложение за кухня, базирайки се на вкусовете ви. Ще очакваме с нетърпение да ни покажете снимки на кухни, които ви допадат и ви очароват, независимо дали ще са част от нашия продуктов каталог, или от други онлайн платформи.

Целта е максимално да добием представа за това какво харесвате и каква бихте искали да бъде бъдещата ви кухня – така дизайнерите ни ще разполагат с добра отправна точка, стартирайки направата на индивидуалния ви проект.

В този предварителен първи разговор уточняваме с вас дали консултацията ще се проведе само по телефона, или онлайн. В случай, че сме се спрели на онлайн среща, малко преди стартирането й ще получите линк за покана за присъединяване в „стая за среща“. По време на консултацията споделяме екраните си – показваме ви разнообразни идеи за уреди, кухненско оборудване, идеи за осветление, различни варианти на детайли и орнаментика. Оставяме на вас да ни разкажете за очакванията си – как си представяте бъдещата кухня, какви удобства бихте искали да притежава тя. Говорим си и за материалите – екипът ни разяснява предимствата и недостатъците на най-често използваните материали, за да вземете информирано и съобразено решение. Показваме ви примери от нашата практика, създадени от нас проекти, излагаме професионалното си мнение.

Очакваме свободно да ни зададете всички въпроси, които ви интересуват – тук сме за вас, за да отговорим изчерпателно и разяснително. Именно контактът с клиенти е едно от нещата, носещо особено удоволствие на екипа ни.

Какво следва след онлайн консултацията?

След приключване на разговора екипът ни се заема със създаване на оферта – правим проект на разположението на бъдещата ви кухня, базирайки се на информацията от срещата. Взимаме предвид вкуса ви, очакванията, желания краен резултат и конструираме дизайн, който после предоставяме на вашето внимание. Получавате изготвената оферта и, в случай, че тя ви кореспондира, преминаваме към създаване на вашата кухня. Отбелязваме, че консултацията, както и изготвянето и представянето на оферта от нас, са безплатни.

Надяваме се да сте добили добра представа по отношение на начина, по който протича безплатната онлайн консултация при нас. Обобщаваме най-важното:

  • заявете искане за провеждане на онлайн консултация;
  • опциите за дистанционна консултация включват разговор по телефона или среща посредством Skype, Viber, Zoom, Google Meet;
  • разполагаме с 15-минутна консултация – предварително ни изпратете размерите на помещението, за да имаме повече време за дискусия;
  • обсъждаме дизайни, идеи, материали, разположение – споделете ни и ни покажете кухни, които харесвате;
  • изготвяме безплатна оферта за вас, включваща изглед „отгоре“ на кухненското разположение;

Очакваме ви!

#онлайн консултация

0 Коментар

Login with