Идеи за красиви сини шкафове на кухнята - част II

Идеи за красиви сини шкафове на кухнята - част II

И днес продължаваме с идеи, от които да получите вдъхновение за вашата кухня. Харесаха ли ви кухните, които вече споделихме с вас миналата седмица? Нямаме търпение да разберем какво мислите. Ние лично сме фенове на сините шкафове и на стила и елегантността, който придават на всяка кухня! 

Панели за кухненски прибори

Скрийте кухненските прибори, използвайки направени по поръчка панели за шкафовете. Тук няколко от тях са прикрепени към хладилника по начин, по който да съответстват на сините шкафове в този елегантен дизайн.

Кухненски килер

Какво е черно и синьо и абсолютно шикозно? Определено този великолепен килер, на компанията Coats Homes. Ефектните черни метро плочки правят сините шкафове да изглеждат по съвсем нов стилен начин.

Еклектична кухня

Дали приличащите си кухненски шкафове са вече минало? Може би да, ако се уповаваме на тази еклектична кухня. Долните шкафове отразяват пода, направен от дъбов паркет, използвайки дървени панели. След поставянето на плочките от дървен материал, те са оцветени в зелен оттенък на синьото. Ярките цветове на шкафовете, комбиниран с геометричния им мозаичен дизайн, обединява всички уникални характеристики в пространството – от бетонните плотове до дървените шкафове.

Въгленово синя кухня

Тази средна кухня е проектирана така, че да показва еклектичната колекция от съдове на домакините. Основните шкафове са боядисани в тъмно въгленово синьо, за да привличат погледа към горните шкафове от естествено дърво.

Ламинирани шкафове

Високите до тавана шкафове могат да бъдат и шикозни, както е показано в този апартамент. Ледено сините панели са облицовани с лесен за почистване ламинат.

Тюркоазена кухня

кухня

Правилният нюанс на синьото може моментално да освежи скучната кухня. Както стените, така и шкафовете на тази тюркоазена кухня изпълват пространството с ярки цветове.

Монохромна кухня

кухненски шкафове

Когато е направена правилно, монохромната палитра може да направи всяка стая в дома ви изключително шик. Всички вградени елементи на тази кухня, с изключение на дървения плот за рязане, са в елегантен нюанс на синьото, включително и шкафовете.

Двутонна кухня

кухненски шкафове

Всеки готвач би пожелал да готви в тази примамлива кухня. Стаята включва шкафове в два различни нюанса на синьото, както и стена, облицована с метро плочки от плота до тавана.

Морско сини кухненски шкафове

кухня

Единственото нещо, което харесваме повече от тъмносиният долен ред шкафове в тази разкошна кухня е енкаустичния под. Плочки като тези имат вплетени цветни мотиви, така че никога не трябва да се притеснявате, че ще избледнеят.

Виж още: Вдъхновяващи кухненски острови и барове

Кухня в малка вила

Умната аранжировка на стилни сини шкафове заема по-голямата част от това квадратно пространство в малката кухня на вилата, представена на снимката по-горе. Високите стенни шкафове създават достатъчно място за съхранение на съдове и чаши. Трите чекмеджета на долния ред шкафове са запълнени с различни съдове и прибори. Останалата част от реда е запазена, за да прибере съдовете за готвене и да скрие от погледа кошчето за боклук.

Среднощно сини кухненски шкафове

Тази обляна от слънце кухня ви приветства към тъмната си страна със среднощно сините си шкафове. Металните акценти и уреди добавят малко блясък към елегантното пространство за готвене.

Кухня в лилав оттенък на синьото

В тази кухня с отворен план, шкафовете в лилав оттенък на синьото са наредени до стената. За да се вижда ефектът от дървесните зърна, преди боядисването не е нанасян грунд.

Фермерска кухня

кухня

Ярко бели плотове допълват сините шкафове в кухнята на тази ферма. Фолклорните рафтове от орех придават текстура и топлина към пространството.

Луксозна кухня

Тази пищна кухня е повече от луксозна. В нея фурната La Cornue CornuFé и мраморният Carrara плот елегантно се сливат с практичните шкафове.

Кухня в цвят Tiffany Blue

Големи фенове сме на всеки проект, който смесва винтидж елементи с лъскав модерен дизайн. Тази очарователна кухня, намираща се в едноетажна вила от 20-те години на миналия век е една от любимите ни. Това не са чисто нови шкафове. Вместо това при реновирането на кухнята дизайнерът нанася няколко пласта ярка синя боя на шкафовете и добавя нови уреди. Печката, която може да видите на снимката е един от оставените от преди уреди в жилището. 

 

Източник: The Spruce

0 Коментар

Login with